ohenne.jpg

A. ÖSSZETÉTEL ÉS HATÁSOK

hibiscus.png

Az Indiai természetes henna port a szárított és őrölt  Lawsonia inermis leveléből gyártják. Ez a hagyományos indiai növény tiszta és természetes Lawson nevezetű anyagot tartalmaz, amely kötődik a haj fehérjéihez és létrehozza a haj réz színű árnyalatát.

Ezen túl a növény levelei és a magok gyógyító hatással rendelkeznek.  Fényesítik a hajat, simává teszik, védik a  fejbőrt a korpa és más bőrbetegségek kialakulása ellen. 

A henna természetes fényt és egy jellegzetes vöröses barna árnyalatot kölcsönöz a hajnak. Tartós színező hatása van anélkül, hogy ammóniát, hidrogént, parabéneket, nehézfémeket és egyéb kémiai adalékanyagokat tartalmazna.

B. TÉVHITTEK A HENNÁRÓL

A henna zöldre fogta be a hajamat...

A valódi 100%-os tiszta henna kizárólag réz színű árnyalatokban fest, az aktuális haj pigmentjétől függően. 

Ellenben ha nem használ tiszta hennát, hanem a fémtartalmú adalékokkal teli változatot alkalmazza, ilyen esetben zöldes színekben reagálhat a henna. Néha az alacsonyabb minőségű henna keverékek kémiai adalékanyagokat tartalmaznak, hogy kihozzák a vörös pigmenteket.

Kémiailag festett hajra már a hennát nem használhatom...

A kémiai festés után ajánlott, hogy legalább 1-2 héten keresztül ne alkalmazzuk a hennát. Ennyi idő alatt a henna nem képes behatolni a haj szerkezetébe, és nem tudja a megfelelő színű pigmenteket és jótékony hatásokat biztosítani a haj számára.

A Hennával bármilyen színre befesthetem a hajamat...

A természetes henna a hajat csakis réz árnyalatokban festi, a pigmentációtól függően. Azok a hennák, amelyek más árnyalatot adnak a hajnak, mint a réz, azok már nem tiszta hennából készült termékek. Ha Önnek a réz szín megfelel, mindig jobb csak tiszta hennát használni, mert a benne lévő anyagokban biztos lehet, hogy gyógyítók és táplálók a haj számára. Azoknak a vásárlóinknak, akiknek nem felel meg a réz színű árnyalat, több lehetőséget kínálunk:


CASSIA (Színtelen)HENNA & INDIGÓ
(Meleg barna)


INDIGÓ
(Sötétbarna vagy fekete)

Megjegyzés: A bemutatott végső színek csak tájékoztató jellegűek. A természetes hajfestékek különbözően hatnak minden haj típusra. Mi ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki a színhatást egy hajtincsen, még mielőtt az egész festéket alkalmazná.C. ROPPANT BARÁTSÁGOS ÁR

A hennánkat  háromféle csomagban áruljuk:

uvodna henna.png- 200g doboz ára 2.720,- Ft‎ 
- 200g doboz tartalma hosszú hajnál legalább két felhasználásra elég, rövid hajnál pedig négyre!
- 2x 200g doboz ára 5.040,- Ft‎ 
(200g doboz ára 2.520,- Ft‎)
- Ajándékozd meg a barátnődet, saját magadat, és még spórolhatsz is!
- Gazdaságos csomag:
1kg (10 x 100 g zacskó) á 8.800,- Ft‎
- Az egy kilós csomagolás örömöt fog szerezni Önnek az egész évben!

VÁSÁROLJA MEG EZT A TERMÉKET!

VÁSÁROLJA MEG EZT A TERMÉKET!

VÁSÁROLJA MEG EZT A TERMÉKET!

D. VÁSÁRLÓINK TAPASZTALATAI

A legértékesebb információkat az indiai hennáról azok adják, akik már kipróbálták
Zsuzsa: "A hajam zsírosodása szinte teljesen eltűnt, a hajam szépen csillogó, és sokkal egészségesebben néz ki. Ami az árnyalatot illeti, nagyon elégedett vagyok. Mintha melír lenne a hajamban, csodálatosan és természetesen néz ki

Zsuzsa: "Összehasonlítva a vegyi hajfestékekkel, természetesen több munka van az alkalmazással, de még soha nem volt a hajam olyan egészséges, mint most, úgyhogy megéri az erőfeszítést.

Kati: "Az indiai henna a legjobb dolog, amit eddig a hajamnak tudtam adni."

Szilvia: "A hennát 200 g-os csomagolásban árulják, így nem sokkal drágább, mint a 100 g-os csomagolások. Az „Indiai természetes henna” a kedvenc henna márkáim közé tartozik, ajánlom! "

Petra:"A hennával nagyon elégedett vagyok. A por jól oldódik és jól felkenhető a hajra.

Katalin: "Eddig a DM kozmetikából használtam a hennát, de az eredmény nem volt olyan jó. Az indiai természetes hennával a festés számomra sokkal jobb. Gyönyörűen befogta a hajamat és nagyon természetesen néz ki. "