A MEGRENDELÉS CSOMAGOLÁSA ÉS KISZÁLLÍTÁSA

A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és átadjuk a kiszállító cégnek. Abban az esetben, ha déli 12 óráig leadja rendelését, megrendelését még aznap összekészítjük, becsomagoljuk és átadjuk a kiszállító cég munkatársának.

Az ünnepi időszakban a megnövekedett számú megrendelések miatt hosszabb kiszállítási idővel kell számolni.

A megrendeléseket a DPD futárszolgálat kézbesíti a vevő által megadott címre, vagy kiszállíttatjuk a Packeta csomagpont címére. Függetlenül attól, hogy melyik szállítási módot választotta, e-mailben küldünk Önnek egy linket, ahol nyomon követheti csomagja útját.

Csomagoláskor nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a törékeny termékek extra csomagolást kapjanak, hogy megóvjuk őket a töréstől. Arra törekszünk, hogy az általunk használt csomagoló és kitöltő anyagok környezetbarát, újrahasznosítható anyagok legyenek.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Az itt feltüntetett díjak fixek és tartalmazzák a megrendelések csomagolásának díját, a kiszállítás díját valamit az általános forgalmi adót. Mértékük függ a választott szállítási módtól, a fizetés módjától és a megrendelés végösszegétől. Javasoljuk, hogy a megrendelni kívánt tételeket egy rendelésbe csoportosítsa. Két megrendelés elküldése esetén, a szállítási díj is kétszer kerül kiszámlázásra. 


  SZÁLLÍTÁSI DÍJ
(ONLINE FIZETÉS)
SZÁLLÍTÁSI DÍJ
(UTÁNVÉTES FIZETÉS)

DPD SZÁLLÍTÓ CÉG
5.000 Ft -os értékhatárig


1.950 Ft


2.350 Ft
5.000 Ft feletti értékhatár esetén DÍJMENTES 400 Ft

PACKETA CSOMAGPONT
5.000 Ft -os értékhatárig


1.200 Ft


1.600 Ft
5.000 Ft feletti értékhatár esetén DÍJMENTES 400 Ft


A nagykereskedelmi partnerek megrendeléseire vonatkozó szállítási díjak mértékét a szállítócégek aktuális árlistája alapján határozzuk meg.