CASSIA 1KG-OS KISZERELÉSBEN – SZÍNTELEN HAJPAKOLÁS

Visszaadja sérült, erőtlen hajának fényét és egészségét. A Cassia színtelen hennaként ismert szerte a világon. Táplálja haját, visszaállítja annak természetes fényét és egészséges kinézetét, emellett fejbőréről is gyengéden gondoskodik. Ha szeretné új szintre emelni a hajának ápolását, mindenképpen próbálja ki színtelen hajápoló termékünket.

11 490,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

EGY KILÓS KISZERELÉS, AMI ELÉG EGY ÉVRE

Ön sem élvezi, hogy állandóan megrendelésekért szaladgáljon a csomagkiadó pontokra, fizessen minden egyes kis megrendelés kiszállítási díjáért? Rendeljen gazdaságos kilós kiszerelést! Nem csak a kiszállítási díjat spórolja meg, de a teljes vételár 30%-át is. Termékeink hosszútávon is jól tárolhatóak. Nem kell attól tartania, hogy veszítenek szavatosságukból. Tíz darab 100 g-os tasakban küldjük el Önnek. A megkezdett tasakot elég két éven belül felhasználnia. Megfelelő tárolási feltételek mellett a zárt tasakok korlátlan ideig felhasználhatók.

VISSZAÁLLÍTJA HAJA EGÉSZSÉGES, DÚSABB KINÉZETÉT

A Cassia, ahogy a henna is egy trópusi faféle, mely szintén egy Indiában őshonos növény. Népszerűségét elsősorban a benne található biológiailag aktív anyagok magas számának köszönheti, ezért természetes hajbalzsamként funkcionál. A Cassia nem világosítja hajszínét és pigmenteket sem tartalmaz, szőke hajon azonban, aranyba forduló színárnyalatot eredményez. Kedvező hatásait, hajszíntől függetlenül minden hölgy méltatni fogja. Használja hajtápláló pakolásként, hogy haja újra egészséges és fénytől sugárzó legyen.

HATÁSA

✿ antibakteriális és gombaölő hatású, ezért csökkenti a kellemetlen fejbőrviszketést

✿ hatásos pszoriázisos és ekcémás bőrbetegségek kiegészítő kezeléseként

✿ természetből nyert termék magas hatóanyag tartalommal, melyet az érzékeny bőrűek is bátran használhatnak (allergiás, várandós és szoptatós anyák)

✿ bármilyen típusú hajra alkalmazható

✿ természetes hajbalzsam

✿ dúsabb kinézetet biztosít az erőtlen, fakó hajnak

✿ erőt és rugalmasságot ad a sérült, töredezett hajszálaknak


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az előírt (rövid haj-50g, félhosszú, hosszú haj-100g) mennyiségű Casia őrleményt szórja egy kerámia tálkába, majd öntsön hozzá annyi 60°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel az enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3d.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.

FIGYELEM!

! A nagyon világos szőke, vagy ősz hajszínt, illetve a kémiai anyagokkal festett hajat sárgás-szőke árnyalatúvá színezheti.

! A Casia használata előtt alaposan mossa meg haját. A kemény vízben található ásványi anyagok a Casiaval reakcióba lépve átmeneti zöldes árnyalatot eredményezhetnek haján.

! A Cassia egy természetből nyert termék, amely segít visszaállítani a haj elveszett szépségét. Ha használatával kapcsolatban bármilyen kérdésed van, kérjük, olvasd el weboldalunk GYIK részét. Ha nem találod a választ, amit keresel, ne habozz közvetlen kapcsolatba lépni velünk. Elmondunk mindent, amit a természetes hajápolási termékekről tudni kell. 

✿ Cassia obovata