INDIGO 1KG-OS KISZERELÉSBEN – BARNA SZINTE FEKETE HAJFESTÉK

A minden mozdulatra megcsillanó hollófekete haj mindenkit elvarázsol, nem csak azokat, akik rajonganak a keleti mesékért. Ennek a csodálatnak mostantól az Ön hajkoronája is részese lehet. Az Indigo és a henna egyessült erővel segítik Önt abban, hogy természetes úton gyönyörű sötétbarna, szinte hollófekete haja legyen.

11 490,00 Ft
13 560,00 Ft
2 070,00 Ft megtakarítás
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

EGY KILÓS KISZERELÉS, AMI ELÉG EGY ÉVRE

Ön sem élvezi, hogy állandóan megrendelésekért szaladgáljon a csomagkiadó pontokra, fizessen minden egyes kis megrendelés kiszállítási díjáért? Rendeljen gazdaságos kilós kiszerelést! Nem csak a kiszállítási díjat spórolja meg, de a teljes vételár 30%-át is. Termékeink hosszútávon is jól tárolhatóak. Nem kell attól tartania, hogy veszítenek szavatosságukból. Tíz darab 100 g-os tasakban küldjük el Önnek. A megkezdett tasakot elég két éven belül felhasználnia. Megfelelő tárolási feltételek mellett a zárt tasakok korlátlan ideig felhasználhatók.

A HAJSZÍN AMIRE MINDIG IS VÁGYOTT A HAJSZÁLAK KÁROSODÁSA NÉLKÜL?

Igen, lehetséges. Az általunk forgalmazott indigóval, melyet az Indiában őshonos Indigofera tinctoria növény leveleiből nyerünk ki. A hennához hasonlóan az általunk forgalmazott indigó is természetes eredetű, tehát nem károsítja a hajat. Ha egyesítjük az indigó és a henna erejét, akkor a lágy világosbarnától a hollófekete hajszínig bármilyen árnyalatot képesek leszünk elérni. Intenzív fekete színt úgy érhet el, hogy első lépésben hennával festi be haját, majd utána indigóval. Az indigó sötétebb árnyalat elérésére ösztökéli a hajat.

A HENNA NEM RÉSZE ENNEK A CSOMAGNAK.


AZ INDIGO JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ természetes anyag, mely nem bontja meg a hajszálak szerkezetét

✿ a színárnyalatok széles skálája keverhető ki belőle a felhasználó kedve szerint

✿ természetes festék, melyet még az allergiások, a terhes és szoptató nők is bátran használhatnak

✿ szuper választás az ősz hajszálak festésére


HASZNÁLATI UTASÍTÁ


➤  HAJFESTÉS EGY LÉPÉSBEN. VÖRÖSBARNÁTÓL A SÖTÉT BARNÁIG SZÍNÁRNYALATOK. A CSOMAG HENNÁT NEM TARTALMAZ

➊ Válassza ki az önnek tetsző színárnyalatot

  HENNA : INDIGO
vörösbarna 2:1
barna 1:1
sötétbarna 1:3


➋ Egy kerámia tálba szórjon a fent leírt arányban hennát és öntsön rá annyi 60°C vizet, hogy joghurt sűrűségű masszát kapjon. Hagyja a masszát néhány órát pihenni.

➌ Az indigó porból készítsen sűrű krémpasztát, úgy hogy 50°C vizet önt hozzá. Adjon a keverékhez egy csipet sót (a lúgos környezet segít a pigmenteknek kiválni az indigóból). Hagyja pihenni a keveréket 15 percig.

➍ A két masszát keverje össze, majd vigye fel a tiszta enyhén nedves hajra. A befestett hajat fedje be nylon sapkával és tekerjen rá törölközőt.

➎ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➏ Alaposan öblítse ki haját majd használja a kedvenc hajápoló termékeit.


➤  KÉTLÉPCSŐS HAJFESTÉS, FEKETE HAJSZÍNHEZ. A HENNA NEM RÉSZE ENNEK A CSOMAGNAK 


ELSŐ LÉPÉS

➊ Szórjon egy kerámia tálba az előírásnak megfelelő mennyiségű hennát (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g).

➋ Öntsön a hennára annyi 60°C vizet, hogy egy közepes állagú masszát kapjon (tegyen néhány csepp citromlevet a keverékbe, így a pigmentek könnyeben kiválnak a hennából)

➌ A készre kikevert masszát vigye fel a tiszta enyhén nedves hajra, húzzon a fejére nylon sapkát majd tekerjen rá törölközőt

➍ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➎ Alaposan öblítse ki hajából a masszát, majd használja kedvenc hajápoló termékeit.


MÁSODIK LÉPÉS

➊ Az indigó port 50°C vízzel elkeverve készítsen egy könnyen kenhető masszát.

➋ A keverékbe tegyen egy csipet sót is (az indigó pigmentjei könnyeben felszabadulnak lúgos környezetben)

➌ Vigye fel a masszát a tiszta enyhén nedves hajra, húzzon a fejére nylon sapkát majd tekerjen rá törölközőt

➍ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➎ Alaposan öblítse ki hajából a masszát, majd használja kedvenc hajápoló termékeit.


TIPP: Egyszerűbben is szert tehet fekete színű hajra, ha nem használ hennát, csak indigót. Ebben az esetben elég csak a második lépés pontjaiban leírtak szerint eljárnia. Az így befestett haj azonban nem lesz olyan intenzív fekete színű és hamarabb kikopik a szín a hajból..


MILYEN SZÍNŰRE FESTI BE HAJÁT AZ INDIGÓ, HA A KÉTLÉPÉSES HAJFESTÉST VÁLASZTJA?

Eredeti hajszín:

Festés utáni várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Indigo


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen. Hasonlóképpen fontos, hogy soha ne lépje át a használati utasításban meghatározott vízhőmérsékletet, mivel a magasabb hőfok használata mellett a termék veszít hatékonyságából.

! Tárolja sötét és száraz helyen.

Ebben a termékben semmi mást nem talál, csak a következő összetevőket:

✿ Indigofera tinctoria

✿ AZ INDIGÓ TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNY ZÖLDRE FESTETTE BE A HAJAM. MI TEGYEK?

Abban az esetben, ha az indigó tartalmú készítményt nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel, előfordulhat, hogy a festés utáni végeredmény zöld árnyalatú lesz. Ez azonban 24 órával a festés után normalizálódik és kiemelkedik belőle a kívánt színárnyalat. Azért, hogy ezt elkerülje, azt javasoljuk, hogy a nagyon világos hajszínre két lépésben vigye fel az indigó tartalmú készítményeket, így elkerülheti a nemkívánt eredményt. Tehát először tiszta (rézvörös) hennával fesse be haját, majd csak ezután vigye fel hajára a kívánt színárnyalatot (pl. Henna &Indigó, Henna&3xIndigo vagy Indigó).

✿ ALIG, VAGY CSAK NÉHOL FOGTA BE A HAJAMAT A FESTÉK. MIT CSINÁLJAK?

Amennyiben nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel a természetes festéket, előfordulhat, hogy a végeredmény nem lesz tökéletes. A tökéletes fedés elérésének érdekében érdemes legalább egy órán át pihenni hagyni a festéshez előkészített tiszta (rézvörös) henna keveréket. Ezzel ellentétben, az indigó tartalmú festéket, kikeverés után azonnal vigye fel a hajra. Arról is fontos beszélnünk, hogy a nagyon világos hajszín esetén, minden esetben a kétlépcsős hajfestést ajánljuk. Először tiszta (rézvörös) hennával fesse be a haját és csak ezután a kívánt színnel. Így a festék jobb színtakarást biztosít.

✿ AZ INDIGÓ HASZNÁLATA UTÁN ELKEZDETT FÁJNI A FEJEM.

Annak ellenére, hogy az általunk forgalmazott indigót bio kertészetekben termesztik, előfordulhat, hogy az Indigofera tinctoria nevű növény allergiás reakciót vált ki a használójánál, ami jelentkezhet fejfájás formájában is. Ilyen esetben nem ajánljuk az indigót tartalmazó hajfestékek használatát. Kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy visszaküldhesse nekünk a terméket és mi visszautalhassuk annak vételárát.

✿ MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM A INDIGÓT?

Mivel egy 100% -ban természetes termékről beszélünk, olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak szeretné. Azt azonban ne feledje, hogy a gyakori használat során a festékrétegek egymásra rakódnak, ezért hajszíne minden festés után egyre sötétebb árnyalatú lesz. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy csak a lenövéseket fesse újra.

✿ KOMBINÁLHATÓ A HENNA BÁRMILYEN KÉMIAI ÖSSZETÉTELŰ HAJFESTÉKKEL?

Igen is, meg nem is. A tiszta (rézvörös) henna bátran kombinálható egyéb hajfestékekkel, továbbá nyugodtan használható kémiai összetételű hajfestékkel kezelt hajra, de hennával festett hajra is nyugodt szívvel vihet fel kémiai összetételű hajfestéket. Azonban, figyeljen nagyon oda, ha a hajfesték keverék indigót is tartalmaz (rézvörös henna termékünkön kívül az összes termékünkben van indigó). Ezeket a termékeket nem ajánlatos világos színű kémiai összetételű hajfestékekkel, hidrogén-peroxiddal, vagy egyéb világosító készítménnyel kombinálni. Az ilyen kombinációk zöld árnyalatot eredményezhetnek. A fent leírtakon kívül, mindenképpen érdemes legalább két hetet várni a kémiai összetételű hajfesték használata és a természetes hajfesték használata között. Másrészről saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tiszta henna és a hidrogén-peroxid bátran használható közvetlenül egymás után bármilyen nemkívánt hatás nélkül.

✿ CSAK FRISSEN MOSOTT HAJRA LEHET FELVINNI A HAJFESTÉKEKET? A HAJ LEHET NEDVES IS, VAGY LEGYEN TELJESEN SZÁRAZ?

Közvetlen hajfestés előtt, nem feltétlen szükséges hajat mosnia, azonban zsíros sem lehet a festeni kívánt haj. A hennát száraz, vagy törölköző nedves hajra nyugodtan felviheti. Ha haja szennyeződésektől mentes bátran nekikezdhet a hajfestésnek.

✿ EZEK A TERMÉKEK BEFESTIK A BŐRÖMET IS A HAJTÖVEKNÉL, ILLETVE A KEZEMEN?

Igen, a hajfesték befestheti a hajtövek körüli bőrfelületet, illetve a kezét is. Ez azonban kb. egy nap után a gyakori tisztítás során lekopik. Azért, hogy ezt elkerülje a festék használata közben használjon gumikesztyűt a fejbőrére pedig a kívánt területekre vigyen fel vékony rétegben vazelint.

✿ HENNÁVAL VAGY INDIGÓVAL FRISSEN FESTET HAJJAL BIZTONSÁGOS MEDENCÉBEN FÜRÖDNI?

Természetesen, amennyiben alaposan kiöblíti a hajából a maradék hennát. Utána bátran bemehet a medencébe még frissen festett hajjal is.