AMLA 200G – REGENERÁLÓ HAJPAKOLÁS ÉS HAJBALZSAM

Az Amla vagy más néven indiai egres egy nagyszerű és természetes aminosav-, tannin- és C-vitamin forrás, amely kiválóan táplálja a hajhagymákat segíti a méregtelenítésüket.

Az Amla táplálja és regenerálja a hajhagymákat ezáltal csökkenti a hajhullást és lassítja őszülési folyamatot.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

AMLA

Jótékony hatásának köszönhetően az Amla (Emblica Officinalis) a hennával történő festés után a lehető legjobb választás a természetes hajbalzsamok közül, mivel segít a haj egészségének megőrzését, visszaadja annak selymességét és még élettelibbé varázsolja az ön új hajszínét.

AZ AMLA JÓTÉKONY HATÁSA

✔ Természetes hajbalzsamként, simává és fényessé teszi haját, csökkenti annak szálkásodását.

✔ Hajpakolásként alkalmazva regenerálja és táplálja a hajhagymákat, így segít felvenni a harcot a korai őszüléssel és hajhullással szemben.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

➤   HAJPAKOLÁS

Mérjen ki az Amla porból - rövid hajhoz 50 g, hosszú hajhoz 100 g -mennyiséget egy tálba. Öntsön hozzá annyi 60° C vizet, hogy egy közepesen sűrű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd tegyen fejére nylon sapkát és tekerje be törölközővel.

Hagyja hatni az Amla pakolást minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál jobb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse le haját, és szárítsa meg. Nem szükséges további balzsamot használnia.

➤   HAJBALZSAM

1. A haj hosszától függően 20g-30g Amla port öntsön fel minimum 30°C melegvízzel.  

2. Az így elkészült elegyet vigye fel a megmosott hajára és hagyja hatni egy rövid ideig.

3. Végül öblítse le a haját langyos vízzel.


FIGYELEM

! Nem javasoljuk használatát kémiai anyagokkal festett vagy túl világos hajon. Barna árnyalatot kölcsönöz a kezelt a hajnak.

✿ Emblica officinalis