HIBISCUS 200G - HAJPAKOLÁS

Szeretné megadni hajának a szükséges vitaminokat? A Hibiszkusz segíthet ebben.

TIP: Keverjen hibiszkuszt a henna porhoz, így enyhe vörösbortónust és intenzívebb színárnyalatot érhet el. Ezen felül táplálja és vitaminokkal tölti meg erőtlen haját.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

HIBISCUS

Ezt a lágy rózsaszínű port a hibiszkusz szárított szírmaiból nyerik. Indiában a hibiszkuszt szinte csodatevő növényként tartják számon, mivel felveszi a harcot az öregedéssel, az őszüléssel és a hajhullással szemben.

A hibiszkusz serkenti a vérkeringést ezáltal több tápanyag jut el a hajhagymákba, ami elősegíti az új hajszálak növekedését és visszaadja a hajszálak egészséges fényét.

A HIBISZKUSZ JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ hatékonyan táplálja a hajhagymákat

✿ felveszi a harcot a hajhullás ellen

✿ lassítja az őszülési folyamatot

✿ hennával együtt alkalmazva sokkal intenzívebb rézvörös hajszínt eredményez némi vörösboros fénnyel

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

➤   TÁPLÁLÓ HAJPAKOLÁS

Mérjen ki -rövid hajhoz 50 g, hosszú hajhoz 100 g -mennyiségű hibiszkusz port egy kerámia tálba. Öntsön hozzá annyi 60° C vizet, hogy egy közepesen sűrű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd tegyen fejére nylon sapkát és tekerje be törölközővel.

Hagyja hatni a terméket minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül alaposan öblítse le haját majd szárítsa meg a már megszokott módon.

➤   HENNÁS HAJPAKOLÁS

A haj hosszától függően tegyen 20g-30g hibiszkusz port a kimért hennához egy kerámia tálba. A további lépéseket a henna csomagolásán találja.


FIGYELEM

! A hibiszkusz henna alkalmazása nélkül nem festi be a hajat.

✿ Hibiscus sabdariffa