HENNA 200G – RÉZVÖRÖS HAJFESTÉK ÉS HAJPAKOLÁS

A lángvörös színű haj, mely híven tükrözi személyiségét még sosem volt ennyire elérhető közelségben. Ez a rézvörös henna visszaadja haja szépséget és egészséges fényét. A természetnek köszönheti azon tulajdonságait, mely a fejbőr egészségének megőrzése és a tökéletes színtakarás elérése.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A GYÖNYÖRŰ SZÍN ÉS AZ EGÉSZSÉGES HAJ KÉZ A KÉZBEN JÁR

A henna eredetét az egzotikus keleti országokkal kötjük össze, azonban a Lawsonia inermis növekedéshez szükséges legjobb feltételek Indiában találhatók. Az erre az országra jellemző éghajlati viszonyok garantálják, hogy az Indiából származó henna kivételesen magas pigmenttartalommal büszkélkedhet.

Az általunk forgalmazott henna nemcsak azért különleges, mert magas a pigmentartalma, hanem azért is, mert feldolgozása során gondosan apróra őrlik, az őrleményt háromszor átszitálják, ennek következtében nem maradnak henna darabkák a hajon és sokkal könnyebben kiöblíthető.

A HENNA JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ hosszabb színmegtartó hatás, ráadásul nem teszi tönkre a hajszálak szerkezetét

✿ kisimítja a hajszálak felszínét, visszaadja haja fényét és egészséges kinézetét

✿ magas tannin tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a hajas fejbőr faggyúmirigy termelésének szinten tartására

✿ száz százalékban természetes összetevőinek köszönhetően még az érzékeny bőrűek, terhes nők vagy szoptatós anyák is nyugodtan használhatják

✿ elképesztő antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően, hatékony a korpa elleni harcban és segít a hajas fejbőr egészségének visszaállításában

✿ tökélestes színfedést biztosít még az őszülő hajon is

MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA AZ ÖN HAJÁT?

A rézvörös henna egy természetből nyert termék, tehát nem szívja ki az eredeti hajszínét. A végeredmény függ a haj állapotától és pigmenttartalmától. Nagy mértékben függ a haj egyedi tulajdonságaitól.

Eredeti hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_povodne (1).png

Használat után várható színárnyalat:

Banner_odtiene_vlasov_Henna


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén-50g, félhosszú, hosszú haj esetén-100g) henna őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 60°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel az enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3d.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja száraz, sötét helyen.

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-01

Henna

Üdv. Mindenkinek!
Én nem eresztem bő lére a mondandómat, csak annyit fűzök a termékhez, hogy CSODÁLATOS!! Csak ajánlani tudom!!
Köszönöm még egyszer ♥ ♥ ♥

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-01

Rézvörös hajfesték

Évek óta egy bizonyos márkájú hennát használok, amit alig lehet kapni, ám egy nap feltűnt, hogy az összetevőiben nem csak a henna szerepel, hanem más egészségkárosító anyag is. Ezért döntöttem úgy, hogy keresek bio hennát. Itt egyből megtaláltam, ráadásul a kedvenc színem a rézvörös, ami megint csak ritkaság tiszta hennában.
Már a bekeverésnél azt tapasztaltam, hogy sokkal krémesebb. Míg az előző inkább iszap szerű állagú volt, addig ez pudingos. Úgy láttam, hogy sokkal finomabb porrá van őrölve, mint a másik.
Tökéletesen befogta a hajam, homogén lett mindenhol, könnyen szét lehetett kenni hosszú hajon. Egyszerűen gyönyörű lett a hajam! Nagyon boldog vagyok ezzel a hennával, és őszintén remélem, hogy mindig kapható lesz, mert most már nem váltanék. Köszönöm :)

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-01

Hajfestés az Önök hennájával

Az Önök hennáját körülbelül egy hónapja használom. A minőségével nagyon meg vagyok elégedve. Sokáig haboztam, mielőtt ki mertem próbálni. Hihetetlenül zsírosodott a hajam, és mivel azt olvastam, hogy a henna ilyen esetekben nagyon jó megoldás a problémámra, én is megpróbáltam.
Az eredmény: csaknem teljesen megszabadultam a zsíros hajtól, a hajam szépen csillog és sokkal egészségesebb kinézetű. Ami az árnyalatot illeti, nagyon meg vagyok vele elégedve. Úgy néz ki, mintha melír lenne a hajamban, csodálatosan néz ki, természetes és szép árnyalata van, amelyet soha nem tudnák elérni kémiai festékkel. A hennát mindig keverje be három órával a színezés előtt, öntse fel egy erős fekete teával, fedje le, hogy ne száradjon, és tegye a meleg fűtőtestre. Alkalmazás után felkenem a hajamra, betakarom a hajamat töröközővel. Három óra után lemosom.

Ebben a termékben semmi mást nem talál, csak a következő összetevőket:

✿ Lawsonia inermis

✿ MENNYI IDEIG TARTJA MEG A SZÍNÉT A HENNÁVAL FESTETT HAJ?

A henna egy tartós hajfesték típus, tehát nem lehet kimosni a hajból. Idővel azonban a hennával festett haj árnyalata is kikopik, fénye veszít intenzitásából. Az, hogy ez mennyi időn belül következik be, sok mindentől függ. Például attól, hogy milyen gyakran mos hajat, hogy mennyi időt tartózkodik napon, vagy attól is, hogy milyen a hajszerkezete, hajának állapota. 

✿ MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM A HENNÁT?

Mivel egy 100% -ban természetes termékről beszélünk, olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak szeretné. 

Azt azonban ne feledje, hogy a gyakori használat során a festékrétegek egymásra rakódnak, ezért hajszíne minden festés után egyre sötétebb árnyalatú lesz. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy csak a lenövéseket fesse újra.  

✿ GYENGÉN, VAGY ALIG FOGTA BE A HAJAM A HAJFESTÉK. MIT TEGYEK? 

Amennyiben nagyon világos (világos szőke, vagy szinte fehér ősz) árnyalatú hajra szeretné felvinni az általunk forgalmazott természetes hajfestéket, előfordulhat, hogy nem fog tökéletesen fedni az új szín. Ezért javasoljuk, hogy hajfestés előtt a kikevert tiszta (rézvörös) hennát, hagyja pihenni legalább egy órát. 

✿ KOMBINÁLHATÓ A HENNA BÁRMILYEN KÉMIAI ÖSSZETÉTELŰ HAJFESTÉKKEL? 

   Igen is, meg nem is. A tiszta (rézvörös) henna bátran kombinálható egyéb hajfestékekkel, továbbá nyugodtan használható kémiai összetételű hajfestékkel kezelt hajra, de hennával festett hajra is nyugodt szívvel vihet fel kémiai összetételű hajfestéket. 

  Azonban, figyeljen nagyon oda, ha a hajfesték keverék indigót is tartalmaz (rézvörös henna termékünkön kívül az összes termékünkben van indigó). Ezeket a termékeket nem ajánlatos világos színű kémiai összetételű hajfestékekkel, hidrogén-peroxiddal, vagy egyéb világosító készítménnyel kombinálni. Az ilyen kombinációk zöld árnyalatot eredményezhetnek. 

A fent leírtakon kívül, mindenképpen érdemes legalább két hetet várni a kémiai összetételű hajfesték használata és a természetes hajfesték használata között. Másrészről saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tiszta henna és a hidrogén-peroxid bátran használható közvetlenül egymás után bármilyen nemkívánt hatás nélkül.  

✿ CSAK FRISSEN MOSOTT HAJRA LEHET FELVINNI A HAJFESTÉKEKET? A HAJ LEHET NEDVES IS, VAGY LEGYEN TELJESEN SZÁRAZ?

Közvetlen hajfestés előtt, nem feltétlen szükséges hajat mosnia, azonban zsíros sem lehet a festeni kívánt haj. A hennát száraz, vagy törölköző nedves hajra nyugodtan felviheti. Ha haja szennyeződésektől mentes bátran nekikezdhet a hajfestésnek. 

✿ EZEK A TERMÉKEK BEFESTIK A BŐRÖMET IS A HAJTÖVEKNÉL, ILLETVE A KEZEMEN? 

Igen, a hajfesték befestheti a hajtövek körüli bőrfelületet, illetve a kezét is. Ez azonban kb. egy nap után a gyakori tisztítás során lekopik. Azért, hogy ezt elkerülje a festék használata közben használjon gumikesztyűt a fejbőrére pedig a kívánt területekre vigyen fel vékony rétegben vazelint.  

✿ HENNÁVAL FRISSEN FESTET HAJJAL BIZTONSÁGOS MEDENCÉBEN FÜRÖDNI? 

Természetesen, amennyiben alaposan kiöblíti a hajából a maradék hennát. Utána bátran bemehet a medencébe még frissen festett hajjal is.