• Kiárusítás!

KAMILLÁS GYÓGYNÖVÉNYVÍZ

Az apró fehér kamillavirágok már a kezdetek óta a szőke haj legjobb barátai. Emelje ki természetes szőke hajszínét és adja meg neki azt a tápanyag kombinációt amire szüksége van. Ez a kamillás gyógynövényvíz regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. Használatával haja újra virágba borul.

3 220,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

LEGJOBB ÚTON A VILÁGOS HAJÉRT

A kamilla kiemelkedő helyet foglal el a természet gyógyszertárában. Akár egy csésze kamillatea képes megnyugtatni zaklatott lelkivilágunkat vagy háborgó gyomrunkat. Hovatovább a szépségiparban is megállja a helyét. Egyaránt keresett alapanyaga a bőrápolási termékeknek, és a hajápoló termékeknek. Nincs min csodálkozni. Erős gyulladáscsökkentő és regeneráló képességgel rendelkezik.

A kamilla nem csak élettel tölti meg világos hajszínét, de segít a haj gyors zsírosodásának leküzdésében is. Kivételes gyógyerejének köszönhetően haja újra élettel teli, egészségtől fénylő lesz.


A KAMILLÁS GYÓGYNÖVÉNYVÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI:  
 

✿ nem tartalmaz tartósító szereket és egyéb vegyi anyagokat, a felhasznált gyógynövényt biogazdálkodásban termesztik

✿ magas hatóanyag tartalma fényessé varázsolja a világos színű hajat

✿ erős gyulladáscsökkentő és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik

✿ hatékony a haj korai zsírosodásának megelőzésében

✿ kellemes kamilla aromájú 

 

A kamillás gyógynövényvíz aktív hatóanyagokkal táplálja haját. A benne található aktív hatóanyagok magas koncentrációja a kamillavirágok kíméletes lepárlási technológiájának köszönhető.

Tegye rutinná a kamillás gyógynövényvizünk használatát és haja csodálatos kinézettel hálálja meg a törődést.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS  

Gyógynövényvizünket praktikus szórófejes flakonban forgalmazzuk. Fújja be a még nedves haját kamillás gyógynövényvízzel és hagyja a szabad levegőn megszáradni. Gyönyörűen kiemeli világos hajszínét.

✿ Chamomilla Recutita Flower Water