SHIKAKAI 200G - NO POO SAMPON

Természetes és szórakoztató! Ilyen a hajmosás a bio Shikakai samponnal. Az Acacia Concinna növény hüvelyes terméseiben található szaponinok gyengéden távolítják el hajáról a szennyeződéseket, azonban nem oldják ki a hajszálakból a természetes olajokat. Ennek köszönhetően a haj hosszabb ideig marad tiszta, rugalmas és egészséges fényű.

A Shikakai alacsony pH értéke jótékony hatással van a hajas fejbőrre, megakadályozza a korpásodást és az egyéb bőrbetegségek kialakulását.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

NO POO SAMPON

A Shikakai, az Acacia Concinna fa szárított és porrá őrölt gyümölcshüvelyéből, fakérgéből és leveleiből készül. Természetes szaponinokat és gyümölcssavat tartalmaz, minek köszönhetően finoman tisztítja a hajas fejbőrt és gyengéden táplálja azt.

A hagyományos samponokkal ellentétben a Shikakai nem tartalmaz semmilyen kémiai adalékanyagot, mint például parabént vagy szilikont.

A SHIKAKAI JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ gyengéden tisztítja a hajas fejbőrt, és megszünteti annak zsírosodását,

✿ megakadályozza a korpásodást és a fejbőr egyéb megbetegedéseinek kialakulását,

✿ visszaállítja a hajszálak erejét, dúsabbá, fényesebbé teszi a hajkoronát.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

1. A haj hosszától függően 20g-30g Shikakai porra, öntsön egy kevés 30°C meleg vizet és alaposan keverje ki a masszát.  

2. Az így nyert elegyet vigye fel a nedves hajra és masszírozza el a fejbőr és a haj teljes területén. Hagyja hatni egy rövid ideig.

3. Végül öblítse le tiszta vízzel a haját.


FIGYELEM

! Ez a sampon alkalmas a mindennapos hajmosásra.

! A Shikakai a rövid haj tisztántartására ideális. A hosszú hajból nehezebb kimosni.  

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-02

Shikakai

Azt hiszem, felelősségteljesen mondhatom, hogy még soha az életben nem volt jobb hajam, mint a Shikakai samponnal való mosás után. A hajam már régóta festetem. Elhatároztam, hogy mivel át szeretnék állni a festésre hennával már csak Shikakai-t használok a hajam mosására, mivel nem tartalmaz szulfátokat. Ssaját receptemet használom: por, ricinusolaj és méz keverékét leöntöm forralt vízzel, amit állni hagyunk körülbelül 5-7 percig, majd hozzáadjuk a tojás sárgáját. Természetesen jól elkeverjük, ezt követően a hajat lezuhanyozzuk vízzel, a felesleges vizet felitatjuk törülközővel, majd kesztyűben a sampont alkalmazzuk, hasonló eljárás mint a hajfestésnél, először a hajgyökereket kenjük be, ezután a haj hosszát. Hagyom állni néhány percig, néha fél órát is, ha van kedvem, majd a kád fölött kevés vízzel megnedvesítetem a kezem és jól megmasszírozom a fejbőrömet. Ezt követően a Shikakai-t megfelelően kimosom a hajamból. Meg kell jegyezni, hogy igazán alaposan ki kell mosni a hajból, és ez nem olyan egyszerű, mint egy hagyományos samponnál. Egy kicsit olyan, mintha sár lenne a hajunkban. Még el kell mondanom, hogy a fésülködés sem méznyalás. Ám a végső hatás hihetetlen, erős, fényes haj. A haj sima, dús és egyáltalán nem töredezik, ezt nem értem el egy hajhab alkalmazásával sem, nem még egy nap után :D különböző hajformázó termékeket és hajlakkokat használok, ám a Shikakai szépen lemossa :) az egyetlen hátránya az ára, gondolkozhatnának előnyösebb ajánlatokon, mint pl. az 1 kg-os henna csomagoláson :)

✿ Accacia concinna