BORSMENTÁS GYÓGYNÖVÉNYVÍZ

Ez a fodormentás gyógynövényvíz segít önnek elérni azt a dús hajkoronát, amire mindig is vágyott. Ha már régóta küzd a mindennapos hajhullással és nem látja a kiutat problémájából, ez a fodormentás gyógynövényvíz elhozza Önnek a megoldást.

A leghatékonyabb gyógynövények sorába tartozó fodormenta csökkenti a faggyútermelést, megnyugtatja a fejbőrt és serkenti a haj növekedését.

3 220,00 Ft
Áfával
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A GYÖNYÖRŰ HAJ MÁR NEM CSAK ÁLOM

A fodormenta jótékony hatással van testünkre, lelkünkre egyaránt. Gyógyereje már ősidők óta játszva meg birkózik a testi-lelki problémák széles skálájával. Ezt a fantasztikus erőt adtuk hozzá gyógynövényes vizünkhöz, mely a nyári forró napokon hűsíti fejbőrét, serkenti a bőr vérkeringését, ami segíti a haj gyorsabb növekedését. Előnyei közé tartozik még, hogy csökkenti faggyútermelés mennyiségét. Használatával haja friss illatú és könnyed lesz.


A FODORMENTÁS GYÓGYNÖVÉNYVÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI:

✿ nem tartalmaz tartósító szereket és egyéb vegyi anyagokat, a felhasznált gyógynövényt biogazdálkodásban termesztik

✿ felfrissíti a hajat és csökkenti a faggyútermelést

✿ nyugtatólag hat a fejbőrre, ezzel megakadályozza az égő, viszkető érzés kialakulását

✿ serkenti a vérkeringést, ami elősegíti a haj gyorsabb növekedését

Ez a fodormentás gyógynövényvíz nem hiányozhat az Ön hajápoló szerei közül sem. A kíméletes vízgőzlepárlásos technológiának köszönhetően a fodormentás gyógynövényvíz magas hatóanyag-tartalma nyáron hűsíti fejbőrét az év többi részében pedig gondoskodik haja egészségéről.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS 

Gyógynövényvizünk használata igazán egyszerű, bárki könnyedén elsajátítja. Fújja rá nedves hajára és hagyja szabad levegőn megszáradni. Ha szeretné tovább fokozni a menta jótékony hatását, masszírozó mozdulatokkal serkentse a fejbőre vérkeringését. Egy jó fejmasszázs mindenkit ellazít és felüdít.

✿ Mentha Piperita Flower Water