HENNA & 3XINDIGO 200G – SÖTÉTBARNA HAJFESTÉK

Haja újra virágkorát élheti a természetből nyert rezes hennának köszönhetően, mely kiválóan kiegészíti a természetes indigó hatását. Keverje ki magának az önnek tetsző természetes barna színárnyalatot és adja vissza hajának eredeti szépségét és erejét. A természetes henna és 3xindigo nem károsítja a hajszálak szerkezetét, finoman ápolja a hajas fejbőrt és visszaadja hajának egészséges fényét.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

SÖTÉTBARNA SZÍNÁRNYLAT, AMI JÓL ÁLLN MINDENKINEK

A sötétbarna színárnyalat időtálló klasszikusnak számít a hajszínek világában és szinte minden bőrtónushoz jól passzol. A nagyobb mennyiségű indigóval kevert henna segíti önt a természetes hajfestés rögös útján. Az általunk forgalmazott hennát a Lawsonia inermis növényből, az indigót az Indigofera tinctoria növényből nyerjük ki, melyeket Indiában előszeretettel termesztenek. Az országra jellemző kedvező éghajlati viszonyok garantálják, hogy az ott termesztett növények nagy mennyiségű természetes pigmentet tartalmaznak. A gondos feldolgozás, a finom porrá őrlés és a háromszori szitálás lehetővé teszi a termék egyszerű használatát. Az általunk forgalmazott henna nem csomósodik össze a hajon.


A HENNA & 3XINDIGA JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ a természetes forrásból származó pigmentek használata kiválóan alkalmas allergiások, terhes és szoptató nők számára is

✿ a hennában lévő tanninok szabályozzák a faggyúmirigyek működését és hozzájárulnak a hajas fejbőr egészségének megőrzéséhez

✿ a henna antiszeptikus tulajdonságai mindenekelőtt a korpásodás elleni sikeres küzdelemben vállalnak hatalmas szerepet

✿ pigmentjei nem károsítják a haj szerkezetét

✿ hozzájárul az egészséges haj fényének és rugalmasságának eléréséhez, továbbá kiváló takarást biztosít az ősz hajszálak számára is


MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA & 3XINDIGO AZ ÖN HAJÁT?

A természetes pigmentek nem szívják ki a hajszálak színét. A festés utáni árnyalat nagyban függ az Ön hajának állapotától és aktuális színárnyalatától.

A haj eredeti színe:

Festés utáni várható színárnyalat:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,3xIndigo


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna és indigó őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel. .

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ősz hajon a jobb eredmény érdekében próbálja ki két lépésben befesteni haját. Első lépésként fesse be haját hennával. Második lépésben vigyen fel rá megfelelő mennyiségű Henna & 3xIndigo terméket és hagyja minél hosszabb ideig hatni. Hajfestés előtt ne használjon szilikon tartalmú termékeket, melyek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszerkezetbe.

! Tárolja száraz, sötét helyen.

Ebben a termékben semmi mást nem talál, csak a következő összetevőket:

✿ Indigofera tinctoria

✿ Lawsonia inermis

✿ AZ INDIGÓ TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNY ZÖLDRE FESTETTE BE A HAJAM. MI TEGYEK? 

Abban az esetben, ha az indigó tartalmú készítményt nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel, előfordulhat, hogy a festés utáni végeredmény zöld árnyalatú lesz. Ez azonban 24 órával a festés után normalizálódik és kiemelkedik belőle a kívánt színárnyalat. Azért, hogy ezt elkerülje, azt javasoljuk, hogy a nagyon világos hajszínre két lépésben vigye fel az indigó tartalmú készítményeket, így elkerülheti a nemkívánt eredményt. Tehát először tiszta (rézvörös) hennával fesse be haját, majd csak ezután vigye fel hajára a kívánt színárnyalatot (pl. Henna &Indigó, Henna&3xIndigo vagy Indigó).  

✿ ALIG, VAGY CSAK NÉHOL FOGTA BE A HAJAMAT A FESTÉK. MIT CSINÁLJAK? 

Amennyiben nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel a természetes festéket, előfordulhat, hogy a végeredmény nem lesz tökéletes. A tökéletes fedés elérésének érdekében érdemes legalább egy órán át pihenni hagyni a festéshez előkészített tiszta (rézvörös) henna keveréket. Ezzel ellentétben, az indigó tartalmú festéket, kikeverés után azonnal vigye fel a hajra. Arról is fontos beszélnünk, hogy a nagyon világos hajszín esetén, minden esetben a kétlépcsős hajfestést ajánljuk. Először tiszta (rézvörös) hennával fesse be a haját és csak ezután a kívánt színnel. Így a festék jobb színtakarást biztosít. 

✿ MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM A HENNÁT?

Mivel egy 100% -ban természetes termékről beszélünk, olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak szeretné. 

Azt azonban ne feledje, hogy a gyakori használat során a festékrétegek egymásra rakódnak, ezért hajszíne minden festés után egyre sötétebb árnyalatú lesz. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy csak a lenövéseket fesse újra.  

✿ KOMBINÁLHATÓ A HENNA BÁRMILYEN KÉMIAI ÖSSZETÉTELŰ HAJFESTÉKKEL? 

   Igen is, meg nem is. A tiszta (rézvörös) henna bátran kombinálható egyéb hajfestékekkel, továbbá nyugodtan használható kémiai összetételű hajfestékkel kezelt hajra, de hennával festett hajra is nyugodt szívvel vihet fel kémiai összetételű hajfestéket. 

  Azonban, figyeljen nagyon oda, ha a hajfesték keverék indigót is tartalmaz (rézvörös henna termékünkön kívül az összes termékünkben van indigó). Ezeket a termékeket nem ajánlatos világos színű kémiai összetételű hajfestékekkel, hidrogén-peroxiddal, vagy egyéb világosító készítménnyel kombinálni. Az ilyen kombinációk zöld árnyalatot eredményezhetnek. 

A fent leírtakon kívül, mindenképpen érdemes legalább két hetet várni a kémiai összetételű hajfesték használata és a természetes hajfesték használata között. Másrészről saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tiszta henna és a hidrogén-peroxid bátran használható közvetlenül egymás után bármilyen nemkívánt hatás nélkül.  

✿ CSAK FRISSEN MOSOTT HAJRA LEHET FELVINNI A HAJFESTÉKEKET? A HAJ LEHET NEDVES IS, VAGY LEGYEN TELJESEN SZÁRAZ?

Közvetlen hajfestés előtt, nem feltétlen szükséges hajat mosnia, azonban zsíros sem lehet a festeni kívánt haj. A hennát száraz, vagy törölköző nedves hajra nyugodtan felviheti. Ha haja szennyeződésektől mentes bátran nekikezdhet a hajfestésnek. 

✿ EZEK A TERMÉKEK BEFESTIK A BŐRÖMET IS A HAJTÖVEKNÉL, ILLETVE A KEZEMEN? 

Igen, a hajfesték befestheti a hajtövek körüli bőrfelületet, illetve a kezét is. Ez azonban kb. egy nap után a gyakori tisztítás során lekopik. Azért, hogy ezt elkerülje a festék használata közben használjon gumikesztyűt a fejbőrére pedig a kívánt területekre vigyen fel vékony rétegben vazelint.  

✿ HENNÁVAL FRISSEN FESTET HAJJAL BIZTONSÁGOS MEDENCÉBEN FÜRÖDNI? 

Természetesen, amennyiben alaposan kiöblíti a hajából a maradék hennát. Utána bátran bemehet a medencébe még frissen festett hajjal is.