HENNA & INDIGO 1KG-OS KISZERELÉSBEN – BARNA HAJFESÉTK

Minden nő büszkesége az egészséges hajkorona. Kényeztesse haját ezzel a természet szívéből származó prémium termékkel. A Henna & Indigo hajfesték használatával első látásra elbűvölő, természetes barna színt érhet el. Antiszeptikus tulajdonságai kéz a kézben járnak kiváló színtakaró képességével.

11 490,00 Ft
13 560,00 Ft
2 070,00 Ft megtakarítás
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

EGY KILÓS KISZERELÉS, AMI ELÉG EGY ÉVRE

Ön sem élvezi, hogy állandóan megrendelésekért szaladgáljon a csomagkiadó pontokra, fizessen minden egyes kis megrendelés kiszállítási díjáért? Rendeljen gazdaságos kilós kiszerelést! Nem csak a kiszállítási díjat spórolja meg, de a teljes vételár 30%-át is. Termékeink hosszútávon is jól tárolhatóak. Nem kell attól tartania, hogy veszítenek szavatosságukból. Tíz darab 100 g-os tasakban küldjük el Önnek. A megkezdett tasakot elég két éven belül felhasználnia. Megfelelő tárolási feltételek mellett a zárt tasakok korlátlan ideig felhasználhatók.

A HENNA ÉS INDIGÓ TERMÉKÜNKKEL A TERMÉSZETES BARNA HAJSZÍNÉRT

Ma már nem kell, hogy csak a titkos vágyaiban létezzen a gyönyörű és egészséges haj. A természetből nyert barna hajfestékünket a Lawsonia inermis és a Indigofera tinctoria növényekből nyerik ki, melyeket Indiában termesztenek. Bár a világ különböző pontjain fellelhetők ezek a növények, azonban a termesztésükhöz szükséges legjobb éghajlati feltételek Indiában biztosítottak. A magas pigmenttartalom, valamint a gondos őrlési technika és háromszori szitálás garantálja, hogy az indigót és hennát nagyon könnyű felvinni és leöblíteni. Használata során nem maradnak henna darabkák a hajon, így igazi felüdülés a vele való munka.  


A HENNA & INDIGO JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ tanninokat tartalmaz, amely üdítően hat a hajas fejbőrre ezáltal megakadályozza annak korai zsírosodását és a korpák kialakulását

✿ természetes összetevőinek köszönhetően a kifejezetten érzékeny bőrűek, az allergiások, de még a terhes és szoptató anyák is bátran használhatják

✿ hosszú ideig megmarad a hajon még annak ellenére is, hogy nem bontja meg a hajszálak szerkezetét

✿ hozzájárul a hajszálak erejének visszaállításához és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak

✿ alkalmas ősz hajszálak befedésére is


MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA & INDIGO AZ ÖN HAJÁT?

A henna a természetből nyert termékek családjába tartozik. Alkalmazása során nem bontja meg a haj természetes szerkezetét, ezért nem szívja ki annak eredeti színét. A végeredmény tehát nagyban függ attól, hogy milyen az eredeti hajszíne, és attól is milyen állapotban van hajszerkezete.  

Festés előtti hajszín:

Hajfestés után várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,Indigo Amla


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna és indigó őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja sötét, száraz helyen.

! Ha használatával kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el weboldalunk GYIK részét. Ha nem találja kérdésére a megfelelő választ, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, és mi szívesen válaszolunk minden kérdésére.

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-09-14

kallai.annamaria@freemail.hu

Lassan egy éve használom a termékeket, henna&indigó,és a henna porokat valtom havonta.Nagyon hosszú, nagyon erős, és göndör, enyhén őszülő hajra.A nagyon-nagyon nehezen kezelhető hajamat lágyítja, gyönyörű árnyalatban színezi, az ősz szálakat is.Elképesztő a hatása a haj növekedésére is.(egy hét alatt fél cm,két hét alatt 1 cm, ez a hatás cirka fél év rendszeres (havi) használat után következett be.FANTASZTIKUS!

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-02

H&I

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Szuper gyorsan megérkezett.
A színeredmény amit kaptam, szép csoki barna volt. Semmi extra előkészületet nem tettem. Dm alverde samponnal hajat mostam, majd megszárítottam. A porhoz 3 dl vizet adtam, felkentem, néhány óráig rajta hagytam, majd szintén DM alverde balzsammal lemostam. A szín nagyon szép lett. Az én hajam eddig is hennával festett barna volt, de nagyon szép lett az eredmény. Máskor is rendelek majd innen. Örülök, hogy ilyen termékek is vannak a piacon, mert allergia miatt semmilyen vegyi hajfestéket nem tudok használni ezen kívül, és jó érzés, hogy így még szebb is a hajam mintha hajfestékkel kenném.

Ebben a termékben semmi mást nem talál, csak a következő összetevőket:

✿ Lawsonia inermis

✿ Indigofera tinctoria

✿ AZ INDIGÓ TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNY ZÖLDRE FESTETTE BE A HAJAM. MI TEGYEK? 

Abban az esetben, ha az indigó tartalmú készítményt nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel, előfordulhat, hogy a festés utáni végeredmény zöld árnyalatú lesz. Ez azonban 24 órával a festés után normalizálódik és kiemelkedik belőle a kívánt színárnyalat. Azért, hogy ezt elkerülje, azt javasoljuk, hogy a nagyon világos hajszínre két lépésben vigye fel az indigó tartalmú készítményeket, így elkerülheti a nemkívánt eredményt. Tehát először tiszta (rézvörös) hennával fesse be haját, majd csak ezután vigye fel hajára a kívánt színárnyalatot (pl. Henna &Indigó, Henna&3xIndigo vagy Indigó).  

✿ ALIG, VAGY CSAK NÉHOL FOGTA BE A HAJAMAT A FESTÉK. MIT CSINÁLJAK? 

Amennyiben nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel a természetes festéket, előfordulhat, hogy a végeredmény nem lesz tökéletes. A tökéletes fedés elérésének érdekében érdemes legalább egy órán át pihenni hagyni a festéshez előkészített tiszta (rézvörös) henna keveréket. Ezzel ellentétben, az indigó tartalmú festéket, kikeverés után azonnal vigye fel a hajra. Arról is fontos beszélnünk, hogy a nagyon világos hajszín esetén, minden esetben a kétlépcsős hajfestést ajánljuk. Először tiszta (rézvörös) hennával fesse be a haját és csak ezután a kívánt színnel. Így a festék jobb színtakarást biztosít. 

✿ MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM A HENNÁT?

Mivel egy 100% -ban természetes termékről beszélünk, olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak szeretné. 

Azt azonban ne feledje, hogy a gyakori használat során a festékrétegek egymásra rakódnak, ezért hajszíne minden festés után egyre sötétebb árnyalatú lesz. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy csak a lenövéseket fesse újra.  

✿ KOMBINÁLHATÓ A HENNA BÁRMILYEN KÉMIAI ÖSSZETÉTELŰ HAJFESTÉKKEL? 

   Igen is, meg nem is. A tiszta (rézvörös) henna bátran kombinálható egyéb hajfestékekkel, továbbá nyugodtan használható kémiai összetételű hajfestékkel kezelt hajra, de hennával festett hajra is nyugodt szívvel vihet fel kémiai összetételű hajfestéket. 

  Azonban, figyeljen nagyon oda, ha a hajfesték keverék indigót is tartalmaz (rézvörös henna termékünkön kívül az összes termékünkben van indigó). Ezeket a termékeket nem ajánlatos világos színű kémiai összetételű hajfestékekkel, hidrogén-peroxiddal, vagy egyéb világosító készítménnyel kombinálni. Az ilyen kombinációk zöld árnyalatot eredményezhetnek. 

A fent leírtakon kívül, mindenképpen érdemes legalább két hetet várni a kémiai összetételű hajfesték használata és a természetes hajfesték használata között. Másrészről saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tiszta henna és a hidrogén-peroxid bátran használható közvetlenül egymás után bármilyen nemkívánt hatás nélkül.  

✿ CSAK FRISSEN MOSOTT HAJRA LEHET FELVINNI A HAJFESTÉKEKET? A HAJ LEHET NEDVES IS, VAGY LEGYEN TELJESEN SZÁRAZ?

Közvetlen hajfestés előtt, nem feltétlen szükséges hajat mosnia, azonban zsíros sem lehet a festeni kívánt haj. A hennát száraz, vagy törölköző nedves hajra nyugodtan felviheti. Ha haja szennyeződésektől mentes bátran nekikezdhet a hajfestésnek. 

✿ EZEK A TERMÉKEK BEFESTIK A BŐRÖMET IS A HAJTÖVEKNÉL, ILLETVE A KEZEMEN? 

Igen, a hajfesték befestheti a hajtövek körüli bőrfelületet, illetve a kezét is. Ez azonban kb. egy nap után a gyakori tisztítás során lekopik. Azért, hogy ezt elkerülje a festék használata közben használjon gumikesztyűt a fejbőrére pedig a kívánt területekre vigyen fel vékony rétegben vazelint.  

✿ HENNÁVAL FRISSEN FESTET HAJJAL BIZTONSÁGOS MEDENCÉBEN FÜRÖDNI? 

Természetesen, amennyiben alaposan kiöblíti a hajából a maradék hennát. Utána bátran bemehet a medencébe még frissen festett hajjal is.