HENNA & INDIGO 200G – BARNA HAJFESTÉK

Minden nő büszkesége az egészséges hajkorona. Kényeztesse haját ezzel a természet szívéből származó prémium termékkel. A Henna & Indigo hajfesték használatával első látásra elbűvölő, természetes barna színt érhet el. Antiszeptikus tulajdonságai kéz a kézben járnak kiváló színtakaró képességével.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A HENNA ÉS INDIGÓ TERMÉKÜNKKEL A TERMÉSZETES BARNA HAJSZÍNÉRT

Ma már nem kell, hogy csak a titkos vágyaiban létezzen a gyönyörű és egészséges haj. A természetből nyert barna hajfestékünket a Lawsonia inermis és a Indigofera tinctoria növényekből nyerik ki, melyeket Indiában termesztenek. Bár a világ különböző pontjain fellelhetők ezek a növények, azonban a termesztésükhöz szükséges legjobb éghajlati feltételek Indiában biztosítottak. A magas pigmenttartalom, valamint a gondos őrlési technika és háromszori szitálás garantálja, hogy az indigót és hennát nagyon könnyű felvinni és leöblíteni. Használata során nem maradnak henna darabkák a hajon, így igazi felüdülés a vele való munka.  


A HENNA & INDIGO JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ tanninokat tartalmaz, amely üdítően hat a hajas fejbőrre ezáltal megakadályozza annak korai zsírosodását és a korpák kialakulását

✿ természetes összetevőinek köszönhetően a kifejezetten érzékeny bőrűek, az allergiások, de még a terhes és szoptató anyák is bátran használhatják

✿ hosszú ideig megmarad a hajon még annak ellenére is, hogy nem bontja meg a hajszálak szerkezetét

✿ hozzájárul a hajszálak erejének visszaállításához és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak

✿ alkalmas ősz hajszálak befedésére is


MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA & INDIGO AZ ÖN HAJÁT?

A henna a természetből nyert termékek családjába tartozik. Alkalmazása során nem bontja meg a haj természetes szerkezetét, ezért nem szívja ki annak eredeti színét. A végeredmény tehát nagyban függ attól, hogy milyen az eredeti hajszíne, és attól is milyen állapotban van hajszerkezete.  

Festés előtti hajszín:

Hajfestés után várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,Indigo Amla


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna és indigó őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja sötét, száraz helyen.

! Ha használatával kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el weboldalunk GYIK részét. Ha nem találja kérdésére a megfelelő választ, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, és mi szívesen válaszolunk minden kérdésére.

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-02

Megszerettem...

Ez volt az első henna festék, amit kipróbáltam. Nem kis aggodalommal vágtam bele a természetes hajfestésbe, mivel kb. 20 évig használtam szintetikus festékeket a hajamra, de megérte váltani!
Én 2,5-3 deciliter fekete teával hígítottam fel a port, alaposan elkavartam, figyelve arra, hogy ne maradjanak a krémben csomók. Egy órán át hagytam hatni a hennát a hajamon. Hosszú barna hajam van, elég sok ősz hajszállal. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy befestette a hajamat.
Fokozatosan kopott ki a szín a hajamból, úgy 6 hét után váltak láthatóvá a világosabb, vöröses- barnás ősz szálak a hajamban.
Én újra fogom vásárolni ezt a terméket, mert teljes mértékben elégedett vagyok vele.

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-02

Csak javasolni tudom

A hennával nagyon elégedett vagyok, szép dús gesztenyebarna árnyalatú lett a hajam, a meleg-barnát megpróbáltam egy kicsit sötétebbre keverni feketekávéval. A szín nagyon jól fog, és sokáig eltart, kicsit kimosódik, de tényleg csak nagyon kicsit.

A por jól keverődik, "a kása" jól szétkenhető a hajra. Én csak javasolni tudom :)

  • Hasznos 0
  • Üzenet
2023-05-02

Doroti

Kedves Mindenki! Próbáljátok ki bátran ezeket a természetes eredetű hajfestőket, nekem nagyon jól sikerült a művelet, minden ősz hajszálat (sok volt!) befestett, egy picit vörösesebbek és világosabbak, mint az eredeti barna, de szép gesztenye-árnyalat az összhatás. Hiányoltam a használati utasításból a folyadék mennyiségének leírását, kicsit talán sűrűbb is lett a kelleténél. Majdnem 3 óra hosszát maradt a fejem dunsztban, víz helyett pedig fekete teával hígítottam a port. A hajam fényes és finom tapintású lett! Megéri!! (s még annyit, hogy gyors és korrekt a csomagküldés, nemcsak a termékek minősége kiváló.)

Ebben a termékben semmi mást nem talál, csak a következő összetevőket:

✿ Lawsonia inermis

✿ Indigofera tinctoria

✿ AZ INDIGÓ TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNY ZÖLDRE FESTETTE BE A HAJAM. MI TEGYEK? 

Abban az esetben, ha az indigó tartalmú készítményt nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel, előfordulhat, hogy a festés utáni végeredmény zöld árnyalatú lesz. Ez azonban 24 órával a festés után normalizálódik és kiemelkedik belőle a kívánt színárnyalat. Azért, hogy ezt elkerülje, azt javasoljuk, hogy a nagyon világos hajszínre két lépésben vigye fel az indigó tartalmú készítményeket, így elkerülheti a nemkívánt eredményt. Tehát először tiszta (rézvörös) hennával fesse be haját, majd csak ezután vigye fel hajára a kívánt színárnyalatot (pl. Henna &Indigó, Henna&3xIndigo vagy Indigó).  

✿ ALIG, VAGY CSAK NÉHOL FOGTA BE A HAJAMAT A FESTÉK. MIT CSINÁLJAK? 

Amennyiben nagyon világos (szőke, vagy szinte fehér ősz) hajszínre viszi fel a természetes festéket, előfordulhat, hogy a végeredmény nem lesz tökéletes. A tökéletes fedés elérésének érdekében érdemes legalább egy órán át pihenni hagyni a festéshez előkészített tiszta (rézvörös) henna keveréket. Ezzel ellentétben, az indigó tartalmú festéket, kikeverés után azonnal vigye fel a hajra. Arról is fontos beszélnünk, hogy a nagyon világos hajszín esetén, minden esetben a kétlépcsős hajfestést ajánljuk. Először tiszta (rézvörös) hennával fesse be a haját és csak ezután a kívánt színnel. Így a festék jobb színtakarást biztosít. 

✿ MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM A HENNÁT?

Mivel egy 100% -ban természetes termékről beszélünk, olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak szeretné. 

Azt azonban ne feledje, hogy a gyakori használat során a festékrétegek egymásra rakódnak, ezért hajszíne minden festés után egyre sötétebb árnyalatú lesz. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy csak a lenövéseket fesse újra.  

✿ KOMBINÁLHATÓ A HENNA BÁRMILYEN KÉMIAI ÖSSZETÉTELŰ HAJFESTÉKKEL? 

   Igen is, meg nem is. A tiszta (rézvörös) henna bátran kombinálható egyéb hajfestékekkel, továbbá nyugodtan használható kémiai összetételű hajfestékkel kezelt hajra, de hennával festett hajra is nyugodt szívvel vihet fel kémiai összetételű hajfestéket. 

  Azonban, figyeljen nagyon oda, ha a hajfesték keverék indigót is tartalmaz (rézvörös henna termékünkön kívül az összes termékünkben van indigó). Ezeket a termékeket nem ajánlatos világos színű kémiai összetételű hajfestékekkel, hidrogén-peroxiddal, vagy egyéb világosító készítménnyel kombinálni. Az ilyen kombinációk zöld árnyalatot eredményezhetnek. 

A fent leírtakon kívül, mindenképpen érdemes legalább két hetet várni a kémiai összetételű hajfesték használata és a természetes hajfesték használata között. Másrészről saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tiszta henna és a hidrogén-peroxid bátran használható közvetlenül egymás után bármilyen nemkívánt hatás nélkül.  

✿ CSAK FRISSEN MOSOTT HAJRA LEHET FELVINNI A HAJFESTÉKEKET? A HAJ LEHET NEDVES IS, VAGY LEGYEN TELJESEN SZÁRAZ?

Közvetlen hajfestés előtt, nem feltétlen szükséges hajat mosnia, azonban zsíros sem lehet a festeni kívánt haj. A hennát száraz, vagy törölköző nedves hajra nyugodtan felviheti. Ha haja szennyeződésektől mentes bátran nekikezdhet a hajfestésnek. 

✿ EZEK A TERMÉKEK BEFESTIK A BŐRÖMET IS A HAJTÖVEKNÉL, ILLETVE A KEZEMEN? 

Igen, a hajfesték befestheti a hajtövek körüli bőrfelületet, illetve a kezét is. Ez azonban kb. egy nap után a gyakori tisztítás során lekopik. Azért, hogy ezt elkerülje a festék használata közben használjon gumikesztyűt a fejbőrére pedig a kívánt területekre vigyen fel vékony rétegben vazelint.  

✿ HENNÁVAL FRISSEN FESTET HAJJAL BIZTONSÁGOS MEDENCÉBEN FÜRÖDNI? 

Természetesen, amennyiben alaposan kiöblíti a hajából a maradék hennát. Utána bátran bemehet a medencébe még frissen festett hajjal is.